۱۳۹۲/۰۱/۲۴ - ۱۷:۵۴
رئیس کمیسیون امور شوراهای مجلس در گفتگو با «سراج 24»:

مسیر انتخابات باید بدون تنش باشد/شورای نگهبان حرف آخر را می زند

با توجه به نزدیک شدن به انتخابات پیش‌بینی می‌شود فضاسازی‌ها‌یی صورت گیرد اما شورای نگهبان باید فضا را طوری اداره کند که جوسازی تاثیری در اجرای قانون به وجود نیاورد.

مسیر انتخابات باید بدون تنش باشد/شورای نگهبان حرف آخر را می زند

 

امیر خجسته نماینده مردم همدان در مجلس شورای اسلامی در گفت‌و‌گو با سراج24 اظهار داشت: مقام معظم رهبری همواره بر قانون تاکید داشته‌اند و البته  قانون هم به سلیقه‌ها و فشارهای سیاسی توجه نمی‌کند و تاکید رهبر انقلاب بر اینکه بر اساس قانون عمل شود و افراد در راستای صلاحیت تایید شوند براساس همین قانون است .

وی افزود: شورای نگهبان باید بر مبنای قانون عمل کند و تحت فشارهای سیاسی و برخی جوسازی‌ها قرار نگیرد.

این نماینده مجلس در خصوص بیانات رهبر انقلاب مبنی بر اینکه انتخابات باید در چارچوب قانون اجرا شود، تصریح کرد: آنچه را در قانون مشخص شده باید اجرا کرد؛ این بدان معنا است که در انتخابات نباید به دنبال فضاسازی و جوسازی برای تحت الشعاع قرار دادن و یا دور زدن قانون رفت.

خجسته با بیان اینکه شورای نگهبان در انتخابات حرف آخر را می زند، تصریح کرد: با فشارهای سیاسی کسی نباید به ناحق به انتخابات ورود کند و یا به ناحق رد شود. آن چیزی که رهبری ملاک قرار داده‌اند، مر قانون است و مجلس هم همین را می خواهد تا به دور از جوسازی و تنش و با اجرای قانون، انتخابات پیش رود.

وی عمل به قانون را در انتخابات مسیری حیاتی برشمرد و افزود: با توجه به نزدیک شدن به انتخابات پیش‌بینی می‌شود فضاسازی‌ها‌یی صورت گیرد اما شورای نگهبان باید فضا را طوری اداره کند که جوسازی تاثیری در اجرای قانون به وجود نیاورد.

اشتراک گذاری
نظرات کاربران
capcha
هفته نامه الکترونیکی
هفته‌نامه الکترونیکی سراج۲۴ - شماره ۳۲۴
آخرین مطالب
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••